Filtrer efter

Lagerstatus

Lagerstatus

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Dag til dag levering Dag til dag levering
  • 30 dages returret 30 dages returret
  • Dansk kundeservice Dansk kundeservice

Hundelegetøj

Aktive filtre

Hundelegetøj

Hundelegetøj hjælper med at opfylde hundens følelsesmæssige og fysiske behov. Selvom de fleste hunde i dag holdes som selskabs- og kæledyr, kræver de stadig opgaver i mangel af et egentligt 'arbejde', og de vil hurtigt se sig om efter ting, de kan få tiden til at gå med, og som kan stimulere deres behov. For at undgå, at din hund keder sig, og bliver destruktiv, skal du give dem noget passende hundelegetøj.

Ligesom mennesker, kan hunde lide at lege på forskellige måder. Her er de 4 mest almindelig hundelege:

Kast og hent.

Hundens ulveafstamning gør at en naturlig hundeadfærd er at jage 'byttedyr.' Efter en vellykket jagt, vil ulven bære sit måltid tilbage til hulen, så det kan spises i sikkerhed i ulveflokken. Kast-og-hent-legen er en forenklet variation af dette, og Doglover har flere plysdyr, som er velegnet til formålet. Du kan også vælge at kast bolde - det giver en lidt hurtigere og vildere leg, end med et plysdyr.

At tygge.

At tygge på ting er en hunds måde at undersøge om noget er spiseligt. At lugte, smage og tygge hjælper dem med at undersøge ting og tilfredsstille den naturlige trang til at tygge og gnave, som en måde at holde deres tænder og tandkød sundt. Tygning kan hurtigt føre til destruktiv opførsel, så det er bydende nødvendigt, at du sørger for at der er noget passende legetøj hunden må tygge i, og som du ikke ærgrer dig over går i stykker.

At trække.

At trække i noget hundelegetøj er et samarbejde, der styrker båndet mellem dig og din hund. Det er en fantastisk aktivitet, der stimulerer flere muskler og også dele af din hunds hjerne. At trække i ting er en naturlig adfærd, der stammer fra at trække og flænse et byttedyr.

Komfort og hygge.

Mange hunde nyder at lege med plysdyr - ryste, ruske, tygge, bære på, og sove sammen med dem. Hunde, der hurtigt flår udstoppede dyr for at komme ind til "piveren", simulerer det de ville gøre med et byttedyr. Plyslegetøj findes i mange former, størrelser og materialer til hunde i alle aldre, for rigtig mange hunde elsker noget blødt at hygge sig med, og sove sammen med.

NB! Du bedes tjekke at hundelegetøjet er intakt, inden du giver det til hunden, for vi modtager ikke reklamationer på hundelegetøj, der er taget i brug. Der er nemlig stor forskel på hvordan hunde leger - vi har selv en hund, som kan ødelægge selv det mest slidstærke legetøj. For at undgå ærgrelse, så tjek lige at legetøjet er som det skal være, uden løse syninger m.m. inden hunden tager det i brug.