Myndehalsbånd

Aktive filtre

Myndehalsbånd

Læderhalsbånd til alle mynder.

Hos Doglover finder du designer og håndlavede læder myndehalsbånd.

Vores læder myndehalsbånd er stilfulde, ser smarte ud og er samtidig praktiske nok til at kunne bruges hver dag. Myndehalsbåndene passer til whippet, greyhound, saluki, afghansk mynde, italiensk mynde, borzoi, pharaoh hound m.fl., samt alle hunde der har en lang hals og derfor behov for et bredere halsbånd. Nogle af myndehalsbåndene er ekstra polstrede for den ultimative komfort for hunden. Disse halsbånd er af blødt læder og er fuldt foret, komfortabelt polstret og er specielt formet til mynders lange og delikate halse. Designet er bredere end almindelige hundehalsbånd, hvilket gør myndehalsbåndene mere sikre og mere behagelige at have på. De håndlavede myndehalsbånd har kraftige spænder og solide D-ringe samt nitter for ekstra holdbarhed og styrke.

Mynde-hvalpekøber.

Hvad er opskriften på den perfekte hvalpepakke til en nybagt mynde-ejer?

Hvalpe-hundekurv.

Med risiko for at vi ikke kommer til at sælge dig noget, anbefaler vi dig at spørge din lokale købmand, om han ikke har en lav papkasse du må få. I den lægger du en masse hyggelige tæpper, som hvalpen vil befinde sig vel i. Vi gætter på at "hundekurven"/papkassen holder et par uger - så er det tid til en ny papkasse! Når papkasserne overlever et par uger eller længere, er det tid til at købe en ny dejlig rigtig hundekurv.

Hvalpe-myndehalsbånd.

Når du kommer hjem med din lille nye myndehvalp, skal den lære at have et halsbånd på, og at gå i snor. Alle mynder vokser lynhurtigt, og derfor anbefaler vi de billige nylon-halsbånd som har trinløs størrelses indstilling, så du kan udvide halsbåndet uge for uge. Her er et eksempel på et trinløst halsbånd: TRINLØST HVALPEHALSBÅND. Der er flere forskellige, men nu ved du hvad vi mener. Hertil findes også en matchende line, som ikke vejer  for meget, og som ikke koster så meget, at det gør ondt i lommerne, når hr./frk Myndehvalp har tygget den i stykker.

Mynde-teenager.

Mynde-hundekurv til ung/voksen mynde.

Nu er der ikke ødelagt papkasse-hundekurve med tæpper i, i et stykke tid. Tillykke, så langt, så godt! Så er det tid til at finde en hyggelig hundekurv til din mynde. Alle vores hundekurve er indkøbt med mynder for øje, og selvfølgelig er der forskel på om du har en whippet, en italiensk mynde, en skotsk hjortehund, en greyhound, en borzoi, en podenco eller podengo, en saluki, sloughi, en azawak, en afghansk mynde  m.fl. Men alle mynder eksler at snork sove i bløde omgivelser, og derfor er alle vores hundehurve af den bløde fleksible slags, som kan ligges på og i.

Myndehalsbånd til ung/voksen mynde.

Mon ikke vi er ved at være der i i alder, hvor din mynde ikke lægere tygger sit halsbånd i stykker (eller evt. "kollegaer" gør)..? Så er det tid til at købe et lækkert, langtidsholdbart RIGTIGT MYNDEHALSBÅND. De er SÅ flotte, de er udvalgt af "long-time"-myndeejere, de bliver købt af "long-time"-myndeejere OG de er håndsyet af "long-time"-myndeejere. De polstrede myndehalsbånd anbefaler vi varmt  til alle mynder - dem der er "Designed and handmade in London UK" - se også de lækre håndsyede liner med "bjergbestiger"-karabinhager fra samme mærke ..

Bløde polstrede læderhalsbånd til mynder.

Vi præsenterer nogle af vores mest populære hundehalsbånd til mynder. Er du til de enkle ensfarvede læderhalsbånd, ellers se de førnævnte forede og polstrede myndehalsbånds-kollektion, der fås i en lang række farver og designs. 

Hvorfor mynder har brug for specielle halsbånd.

Bortset fra argumentet om "specielle halsbånd til specielle hunde", har mynder brug for bredere hundehalsbånd, bredest på midten og smallere, hvor det spændes. Det har de fordi de har så lange, slanke halse, at et almindeligt halsbånd kunne skade deres sarte hals, når de trækker. Brede myndehalsbånd fordeler trykket på hundens skrøbelige hals på et større område. Faktisk bør alle hunde , der har en lang hals, ikke gå med et almindeligt smalt halsbånd. På grund af den smalle form på en myndes hoved vil mange almindelige smalle halsbånd let glide af.

De yndefulde mynde racer (på engelsk Sight Hounds = synshunde), som inkluderer greyhounds, whippets, afghansk mynde,  saluki, italiensk mynde, pharaoh hound, podenco m.fl. fik sit navn, fordi de jager deres bytte gennem syn og hastighed snarere end lugt og udholdenhed. Dette betyder, at hvis de ser noget spændende at jage, kan de ofte kaste sig ud på deres halsbånd. Mynden, som er kendt for sin lange, slanke hals, kræver et bredere halsbånd for at beskytte halsen, hvis de trækker. Det bredere myndehalsbånd hjælper også med at forhindre dem i at trække sig ud og slippe fri. Myndehalsbåndet har en bredere del, der sidder under hundens hals, og vil ikke lukke for åndedrættet eller skade nakken.