Filtrer efter

Lagerstatus

Lagerstatus

Str.

Str.

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Dag til dag levering Dag til dag levering
  • 30 dages returret 30 dages returret
  • Dansk kundeservice Dansk kundeservice

Hundekurve og senge

Aktive filtre

Hundekurve, hundesenge og hundepuder

Når hunden flytter ind i hjemmet, følger der en masse ting med, og også en hundekurv elle hundeseng. En hundekurv eller hundeseng skal være blød og behagelig, så hunden synes det er det bedste sted at være. Hundesengen skal være lun og hyggelig, godt isoleret og måske også vandtæt. Her finder du slidstærke designer hundekurve og hundesenge til  luksus hunden til absolut rimelige priser - vi ved nemlig at der er masser af andre ting der også skal bruges penge på i et godt hundehold. Hos Doglover.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og udvælger nøje, hvilke varer vi vælger at forhandle. Value for Money, det skal være pengene værd, for en hundepude, hundekurv eller hundeseng skal holde og fungere længe.

Find det rigtige sted og den rigtige hundekurv eller hundeseng.

Det er vigtigt fra hundens første dag i hjemmet, at den har et rigtig godt, hyggeligt og sikkert sted at sove om natten. Din hund føler sig mest sårbar, når den sover, så du skal sikre dig, at den føler sig så sikker og tryg som muligt, især når den lige er ankommet i et nyt hjem.

Tidligere var det ikke ualmindeligt at hundene var udendørs hele dagen og natten. Hunden blev betragtet som arbejdsdyr, der skulle beskytte hjemmet. I dag har tiderne ændret sig, og de fleste hunde bor heldigvis indendørs, og har deres egen hundeseng, sover i en hundekurv eller endda ved siden af ​​sin ejer i sengen.

For nye hunde og hvalpe, er det almindeligt at de føler sig anspændte ved at være et nyt sted i den første uge eller to. For nye hundeejere betyder det, at de bør overveje at finde et godt sove-sted i nærheden af dem selv, så hunden føler sig tryg.

Et godt sted at lade sin hund sove er soveværelset, og langt over halvdelen af de adspurgte i vores (uvidenskabelige) undersøgelse er enige. Din hund vil føle sig mere sikker og tryg ved at være tæt på dig om natten, og når det er en hvalp, er det også meget lettere for dig at holde øje med den. Efterhånden som tiden går, kan hundesengen flyttes til et andet rum, såsom stue eller køkken, afhængigt af hvor du føler de vil have det bedst med at sove.

Selv om mange mennesker beslutter at hunden skal sove i en hundeseng eller hundekurv, er det mest almindelige sted for hunde at sove i ejerens seng, eller i fodenden hos et barn i huset. Lidt under halvdelen af de adspurgte deler seng med deres hund. At sove sammen med sin hund er et kontroversielt spørgsmål for nogen, og der er udfordringer og fordele ved det. Der er modstridende teorier om sam-sovningen har indflydelse på forholdet til hunden. Nogen mener, at det at give sin hund frihed til at sove i sengen skaber et dominansproblem, hvilket svarer til at give dem nøglerne til slottet. Ud over dominans mener nogen, at sam-sovning giver hunden alt for megen opmærksomhed. Argument er, at hunde har brug for plads til sig selv, ligesom mennesker har brug for at oplade deres batterier i enden af ​​en lang dag. En separat soveplads til hunden er det bedste valg for nogen, som mener det hjælper med at give hunden plads til at trække vejret, når de sover om natten. Der er stadig en hel del hundeeksperter, der mener, at det at dele seng med sin hund kan forbedre forholdet til hunden. Det er altså en helt individuel beslutning, hvor man mener hunden har det godt, når den sover.

Sin egen hundekurv eller hundeseng, har helt sikkert den fordel, at man kan tage den med på tur, så hunden altid har et kendt sted at sove.

Der er stor forskel på hvilken hundekurv, der er den bedste til netop din hund. Typisk elsker mindre hunde at putte sig i en blød kurv med høje kanter, hvor de føler sig ekstra trygge. Nogle større hunderacer vil helst ligge på en hundepude eller madras, hvor de rigtig kan flyde og strække benene helt ud.

Mange af vores særligt udvalgte hundekurve kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket giver den ekstra fordel at de f.eks. fint kan flyttes ud i haven på en dejlig sommer dag.

Mange hunde har mere end én hundekurv, en i hvert rum, så de nemt kan følge ejeren rundt i huset, og være med i alt hvad der foregår.

Valg af den rigtige hundeseng eller hundekurv

Hunde er aktive dyr, der nyder at udforske, snuse og lege, men det er også virkelig vigtigt for dem at få nok hvile. Som hundeejere kan vi hjælpe vores hunde med at få den vigtige nedetid, de har brug for, ved at sikre, at de har et stille og behageligt sted at sove uden forstyrrelser.

Sådan vælges en hundeseng eller hundekurv.

Der er mange forskellige typer hundesenge at vælge i mellem. Når du betragter din hund sove, vil du se, at de lægger sig i en masse forskellige stillinger: strakt ud, rullet om på ryggen, krøllet sammen i en snegl - selv på maven med benene strakt ud i alle retninger li'som Superman!

Hvilken størrelse hundeseng skal jeg købe?

Det er vigtigt at sikre sig, at man har valgt den rigtige seng eller kurv til sin hund. Den skal være stor nok til, at hunden kan ligge behageligt i alle naturlige stillinger. Nogle senge er måske for store til at din hund kan krølle sig sammen, men kan de så også strække benene ud, hvis de vil?

Hvilken type hundeseng eller kurv skal jeg vælge?

Hundesenge og kurve findes i mange forskellige former og størrelser. Runde eller ovale senge med kanter er dejlige, når hunden vil krølles sammen, mens madrassenge kan være gode til at ligge fladt. Hver hund har deres præferencer, men det er altid bedst at give dem et par muligheder - på den måde kan du være sikker på, at de altid vil være komfortable. Nogle sengetyper, såsom boxkurve eller andre med en kant, gør at din hund kan hygge sig - disse kan hjælpe med at holde hunden varm og beskytte dem mod træk. Andre senge kan være bedre om sommeren, når hunden måske har brug for at køle sig.

Hvilket materiale skal min hundeseng være, og kan jeg kunne vaske den?

Hundesenge skal være tilstrækkeligt polstret og være lavet af et behageligt materiale. De skal også være til at holde rene, enten ved maskinvask eller aftørring. Hvis du vil have en hundeseng til at tage med på camping, i haven eller med ud på eventyr, er et mere robust materiale bedst, eller kurven skal kunne maskinvaskes.

Luksus hundesenge til særlige hunde

Nogle hunde kan have særlige behov, når det kommer til hundesenge. Ældre hunde eller hunde med ømhed, smerter eller ledproblemer kan drage fordel af en ortopædisk hundekurv eller madras med memory foam, som de let kan komme ind og ud af. Hvis du har en usikker eller nervøs hund, kan den have fordel af en donutkurv, så den kan gemme sig væk, og føle sig tryg, når tingene bliver for meget for den.

Mere end en hund? For at undgå konkurrence skal du have mindst en hundeseng pr. hund. Hvis dine hunde nyder at ligge sammen, skal du overveje at få en ekstra hundeseng, der er stor nok til, at de fint kan dele.

Lad sovende hunde være.

Ingen af ​​os kan lide at blive forstyrret, når vi prøver at få en lur, og hunde er ikke anderledes. Sørg for at alle i familien, inklusive børn, ved at man skal lade hunden være, når han eller hun ligger i sin kurv - det er vigtigt for alle; så er børnene sikre, og hundene er glade.