Hos os kan du returnere julegaver helt frem til 30. januar 2023

Sidste frist for julegave-bestilling for at PostNord kan love at pakken er fremme inden den 24. december 2022:Bambusstrømper til jul

  • Danmark: Onsdag d. 21. december, Bornholm tirsdag den 20. december
  • Sverige: Mandag d. 19. december
  • Finland: Fredag d. 16. december
  • EU: d. 16. december
  • Resten af verden: d. 2. december

PostNord vil selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at alle pakker kommer frem inden jul, også pakker bestilt efter den dato, men de tør ikke længere garantere det.

Vi får afhentet pakker alle hverdage frem til jul.

Den 23. december er sidste dag for omdeling af pakker inden jul. Træffer PostNord ikke nogen hjemme denne dag, bliver pakken afleveret på et udleveringssted, der enten har åbent juleaftensdag eller har lang åbningstid den 23. december.

Har du bestilt levering med afhentning på posthus/pakkeshop tjek venligst åbningstidspunkterne for det valgte sted.  Har du bestilt levering til Pakkeboks bestemmer du selv hvornår du afhenter din pakke indenfor afhentningsfristen.

Du skal være opmærksom på at PostNord kan være nødt til at levere i en anden pakkeboks/pakkeshop, hvis den valgte er fyldt op.

Vil du købe et sikkert hit, så bestil et gavekort:

KØB GAVEKORT OG FÅ LEVERET STRAKS→

NB! Doglover.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Lageret holder lukket i mellem jul og nytår, så ordrer der er lagt fra 23. december efter kl. 14 afsendes tirsdag den 2. januar.

Nyt fra PostNord pr. 1. januar 2022: Liggetid for pakker i pakkeshop og pakkeboks ændres til 7 dage, fra tidligere 14 dage. Så husk at hente din pakke hurtigt.

RETURNERING:

Du har 30 dages fortrydelsesret - julegaver frem til 30. januar.

Læs alle detaljerne under:

LEVERING | RETURNERING

LEVERING
Vi bestræber os på at alle ordrer bestilt på hverdage inden kl. 14.00 sendes samme hverdag.

KLIK FOR AT SE FRAGTPRISER

Lukket mellem jul og nytår: Ordrer afsendes mandag d. 2. januar

Vi holder lukket i webshoppen fra fredag den 23. december kl. 15, så ordrer modtaget efter kl. 15.00 afsendes tirsdag den 2. januar. Der er sporadisk bemandet, så man vil stadig kunne returnere varer, eller sende os e-mails, som dog først behandles mandag. Kundeservice-telefonen holder lukket.