Information om julefrister og julegave returnering

Lukket mellem jul og nytår: Ordrer afsendes d. 2. januar

Vi holder lukket i webshoppen fra den 22. december kl. 15, så ordrer modtaget herefter afsendes den 2. januar. Der er sporadisk bemandet, så man vil stadig kunne returnere varer, eller sende os e-mails, som dog først behandles 2. januar. Kundeservice-telefonen holder lukket.

--------

RETURNERING:

Du har 30 dages fortrydelsesret - julegaver købt fra 15. oktober, kan returneres frem til 30. januar.

Vi bestræber os på at alle ordrer bestilt på hverdage inden kl. 14.00 sendes samme hverdag. Læs alle detaljerne under:

LEVERING | RETURNERING

--------

JULEFRISTER:

Sidste frist for julegave-bestilling for at PostNord kan love at pakken er fremme inden den 24. december:

  • Danmark: 20. december, Bornholm 19. december
  • Sverige: 18. december
  • EU: 11. december
  • Resten af verden: 27. november

PostNord vil selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at alle pakker kommer frem inden jul, også pakker bestilt efter den dato, men de tør ikke længere garantere det.

Vi får afhentet pakker alle hverdage frem til jul. PostNord omdeler IKKE pakker 24., 25., 26., december, samt 31. december og 1. januar. Fredag den 22. december er altså sidste dag for omdeling af pakker til privat-adresser inden jul, for der omdeles kun til pakkeshops lørdag den 23. december. Træffer PostNord ikke nogen hjemme, bliver pakken afleveret på et udleveringssted, der enten har åbent juleaftensdag, eller har lang åbningstid den 23.

Har du bestilt levering med afhentning på posthus/pakkeshop tjek venligst åbningstiderne for det valgte sted.  Har du bestilt levering til Pakkeboks bestemmer du selv hvornår du afhenter din pakke indenfor afhentningsfristen. Nyt fra PostNord pr. 1. januar 2022: Liggetid for pakker i pakkeshop og pakkeboks ændres til 7 dage, fra tidligere 14 dage. Så husk at hente din pakke hurtigt.

Du skal være opmærksom på at PostNord kan være nødt til at levere i en anden pakkeboks/pakkeshop, hvis den valgte er fyldt op.

NB! Doglover.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

--------