Bliv Doglover Ambassadør

Er du hundetræner, opdrætter, hundefrisør eller på anden måde i kontakt med mange hundeejere?

Så er det måske noget for dig at blive Doglover Ambassadør, hvor du kan opnå storkøbsrabatter og ambassadørgaver, som tak fordi du er koordinator og forhandler.

Doglover Ambassadør:

En Doglover Ambassadør er f.eks. en hundetræner, som sørger for at alle på holdet lægger deres indkøb sammen til 1 stor ordre, og dermed opnår alle rabat. Doglover Ambassadøren får også en gave for at koordinere indkøbet. Det kan også være at du f.eks. har en hundefrisørsalon, og gerne vil sælge hundeprodukter, men ikke selv ønsker at ligge inde med et lager. Som Doglover Ambassadør vil du også få evt. tilbud før alle andre, og have andre VIP fordele.

I princippet kan alle tilmelde sig som Doglover Ambassadør, og nyde godt af mængderabatterne, som er følgende:

Ordrer på kr. 2000 udløser en rabat på 10% og en gave til Doglover Ambassadøren til kr. 200
Ordrer på kr. 3000 udløser en rabat på 15% og en gave til Doglover Ambassadøren til kr. 300
Ordrer på kr. 4000 udløser en rabat på 20% og en gave til Doglover Ambassadøren til kr. 400
Ordrer på kr. 5000 udløser en rabat på 25% og en gave til Doglover Ambassadøren til kr. 500

Følgende vikår er gældende for Doglover Ambassadør ordrer:

Det er dig som Doglover Ambassadør vi handler med, så ved eventuel retur, ombytning, reklamation eller anden henvendelse, er det dig vi kommunikerer med. Hvis en af dine kunder eksempelvis ønsker pengene retur, skal du håndtere dette. For dig gælder vores almindelige handelsbetingelser med 30 dages retur m.v. Hvis du returnerer så meget af en Doglover Ambassadør ordre, at ordren falder i en anden rabatgruppe, vil dette blive modregnet i refunderingen. Ligeledes er det kun til dig vi kan refundere, og til det betalingsmiddel du brugte til ordren. Det er hundeartiklerne, som er omfattet af Ambassadør-ordningen, ikke ting til mennesker, eller i forvejen nedsatte varer.

Doglover.dk

Hvordan bliver jeg Doglover Ambassadør?

Det er nemt, du skal bare gøre 2 ting! Nemlig oprette en konto, og bagefter sende os en mail.

1) Opret en konto med din e-mail, navn og adresse. Det kan du gøre lige her→ KONTO

2) Send en mail til os, og gør opmærksom på at du har oprettet en konto, og gerne vil være Doglover Ambassadør, det kan du gøre lige her→ E-MAIL

Vi skal nemlig lige aktivere kontoen, for at du kan få rabatterne. Så snart vi har gjort det, er du klar til at handle med ovenstående storkøbsrabatter - VELKOMMEN

Du kan også sende en besked til os her: