Mærker hos Doglover

Hos Doglover gør vi et stort nummer ud af at håndplukke hundetilbehør med godt design og i lækre kvaliteter.

Joules er et kendt engelsk livsstilsmærke, som har lavet finurligt design til frilufts-mennesker i årtier, og som nu også laver anderledes hundetilbehør i godt design - både flot, anderledes og funktionelt design.

Vi forhandler også lækre læder halsbånd til alle hunderacer og særligt til mynder. Her er der ikke nødvendigvis tale om mærkevarer, men helt absolut om godt design og fantastisk kvalitet - de fleste er håndlavet i England. Doglover er en dansk webshop, men da England er et rigtigt "hundeland", er det dér vi i mange tilfælde har fundet bedste design og kvalitet.

Hundesengene er også særlig udvalgt pga designet, komforten og brugervenligheden - og heller ikke nødvendigvis mærkevarer. God kvalitet, godt design og rimelige priser.

Flexi linerne kender alle hundeejere, og der er delte meninger om dem. Vi har udvalgt den type, som har bånd hele vejen - modsat den type der har et lille stykke med bånd, og resten en tynd rund snor. Hos Doglover har vi nemlig også fokus på sikkerhed, og har selv prøvet at få brandsår på bare ben eller på hænderne, af en hurtigt rullende tynd snor fra en flexline. Bånd-linerne fra Flexi er godt design, så både du og din hund er i trygge hænder. Flexi er høj kvalitet, og made in Germany!

Doglover har altså fokus på godt design og god kvalitet til dig og din hund.

Joules

MÆRKER

Nye varer

Udsalg og tilbud